[Forside] [Indhold] [Forrige] [Næste]

Miljøvurdering og udvikling af et reolsystem

Forord

Nærværende arbejdsrapport om Miljøvurdering og udvikling af et reolsystem bygger på de erfaringer, som Montana Møbler A/S har opnået ved at anvende UMIP miljøvurderingsmetoden i deres udviklingsarbejde. Projektet er gennemført i perioden fra 1. april 1996 til 31.december 1997.

Projektets styregruppe har bestået af følgende:
Mariane Hounum (Miljøstyrelsen)
Peter Lassen (Montana Møbler A/S og RDS aps)
Bjørn Thygesen (Montana Møbler A/S og Træets Arbejdsgiverforening)
Knud Erik Kvist (DTI-Træteknik)
Jakob Ugelvig Christiansen (Arbejdstilsynet/Direktoratet)
Per Nielsen (Instituttet for Produktudvikling, DTU)

Joakim Harees Lassen fra RAMBØLL har været projektleder.

Arbejdsrapportens kapitel 4 bygger på et arbejdsdokument udarbejdet af Per H. Nielsen (Instituttet for Produktudvikling) og Joakim Harees Lassen (RAMBØLL). Projektets øvrige kapitler er udarbejdet af Joakim Harees Lassen med bistand fra Pernille Bech Nielsen, Niels Juul Busch (intern reviewer) RAMBØLL, Per H. Nielsen (Instituttet for Produktudvikling) og Hans Jacob Eriksen. Endvidere har Kjeld Bülow kommenteret rapporten undervejs i forløbet.

Der er i projektforløbet afholdt koordinerende møder med de øvrige, igangværende renere teknologiprojekter inden for træ- og møbelbranchen, således at relevante data m.v. er udvekslet. I den forbindelse skal specielt nævnes, at der har været et meget frugtbart samarbejde med Brancheanalyseprojektet »Renere teknologi i træ og Møbelbranchen« ved DTI og »Non-food projektet« ved Instituttet for Produktudvikling.
 

[Forside] [Indhold] [Forrige] [Næste] [Top]