[Indhold]

Miljøprojekt nr. 377  1998

 
Bly

- anvendelse, problemer, den videre indsats

Resumé
Bly er et af de højest prioriterede tungmetaller i Miljøstyrelsens arbejde med at minimere sundheds- og miljørisici ved miljøfarlige, kemiske stoffer. Bly havner i affalds- og restprodukter og hæmmer genanvendelsen af disse.
Der er miljø- og sundhedsmæssige problemer ved spredningen af bly i Danmark og samfundsmæssige omkostninger forbundet med indsatsen for begrænsning af blyforureningen. Redegørelsen beskriver relevante problemer og peger på muligheder for at mindske og på længere sigt fjerne disse problemer.

Læs publikationen i HTML - Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (258 Kb)

Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Miljø- og Energiministeriet
Miljøstyrelsen
Strandgade 29
1401 København K
www.mst.dk

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejlighed gives, oftentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter indenfor miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik

[Indhold] [Top]