[Indhold]

Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen nr. 14 1999

Spildevandsudledning til markdræn fra enkeltejendomme i det åbne land

Resumé
Rapporten omfatter undersøgelser af markdræn beliggende i sand- og lerjord. Der er foretaget analyser af kvælstof (N), fosfor (P) og organisk iltforbrug (O) i markdrænene og ved udledningen i forsøg på at estimere reduktionen af NPO. Rapportens resultater kan ikke bruges til en vurdering af, hvor store reduktioner, der generelt kan regnes med ved udledning af spildevand fra enkeltejendomme til markdræn. Rapporten giver et billede af forholdene i tre konkrete områder.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (123 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (810 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv. Programmet (5,6 Mbyte) kan desuden downloades gratis fra Miljøstyrelsens server.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik


[Indhold] [Top]