[Forside] [Indhold]

Brug af væsentlighedskriterier ved prioritering af miljøindsatsen

Kolofon

Titel
Brug af væsentlighedskriterier ved prioritering af miljøindsatsen

Forfatter
Zeuthen, Jacob;  Schmidt, Kirsten 

Udgiver/forlægger
221 Miljøstyrelsen

Ansvarlig institution

Copyright
Miljø- og Energiministeriet. Miljøstyrelsen

Serietitel og nummer
Miljøprojekt, 513 

Noter og andre oplysninger
Indeholder 2 artikler : "Miljøledelse - ikke bare hurtige besparelser", oprindelig trykt i Børsen 19. november 1999, sektion 2, side 2, og "Miljø- og forretningsmæssig prioritering af miljøindsatsen", oprindelig trykt i MiljøInformation ?år nr side? 

Emneord
virksomheder;  brancher;  miljøstyring; prioritering;  kriterier

Resumé
Projektets undersøgelser har til formål at opsamle forskellige virksomheders erfaringer med fastlæggelse og brug af væsentlighedskriterier i miljøarbejdet. Undersøgelsen er gennemført som interviews, og ud fra disse er der opstillet en række gode råd og anbefalinger.

Undersøgelsen viste blandt andet at virksomhederne, når de prioriterer miljøindsatsen, fokuserer meget stærkt på besparelser. Det betyder, at hverken det miljømæssige eller det forretningsmæssige potentiale i miljøledelse bliver udnyttet. Potentialet er især knyttet til at inddrage dels interessentønsker og dels miljøforbedringer i produktets samlede livsforløb i prioriteringen.

Resultaterne af undersøgelsen er formidlet via artikler i Børsen og i Miljøinformation. Artiklernes målgrupper er henholdsvis virksomhedens ledelse (Børsen) og den miljøansvarlige (MiljøInformation).

Sprog
dan

ISBN - elektronisk
ISBN 87-7909-773-1

Pris - elektronisk
0 DDK

URL
http://www.mst.dk

Alternativ URL

Version
1.0

Versionsdato
2000.04.03

Format
html; jpg

Inventarliste
kap01.htm; kap02.htm; kap03.htm; kap04.htm; samfat.htm; indhold.htm; kap05.htm; kap06.htm; default.htm; kolofon.htm; helepubl.htm; borsen.htm; miljoinf.htm; miljoinf.jpg

ISBN - trykt
ISBN 87-7909-772-3 

ISSN - trykt
ISSN 0105-3094 

Publiceringsstandard nr.
1.0


[Forside] [Indhold] [Top]