[Indhold]

Miljøprojekt nr. 514, 2000

Miljøzoner, fase 1

Overbliksnotat

Resumé
En miljøzone er et centralt byområde, hvor der indføres særlige regler for biltrafikken med det formål at reducere miljøbelastningen i zonen. I rapporten beskrives en række styringsmidler der kan tages i anvendelse, og deres effekter vurderes ud fra et beregningseksempel med Københavns Indre By. Endvidere foretages en vurdering af de lovgivningsmæssige aspekter.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (188 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (278 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv. Programmet (5,6 Mbyte) kan desuden downloades gratis fra Miljøstyrelsens server.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik


[Indhold] [Top]