[Indhold]

Miljøprojekt nr. 545   2000

Livscyklusvurdering og produktorienteret miljøledelse hos Gabriel A/S

Procesrapport 

Resumé
dan: Under projektet "Livscyklusvurdering og produktorienteret miljøledelse på Gabriel A/S" blev der gennemført detaljerede livscyklusvurderinger af polstertekstiler med det mål at udarbejde miljøvaredeklarationer for         Gabriels produkter.   Livscyklusvurderingerne blev gennemført på basis af ISO 14040 samt UMIP-metoden og UMIP-Pc-værktøjet.  Anden hovedaktivitet i projektet var at udvikle Gabriels eksisterende miljø- og kvalitetsstyringssystem i en mere produktorienteret retning.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (293 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (800 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

 

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 


[Indhold] [Top]