[Indhold]

Økologisk byfornyelse og spildevandsrensning nr. 1 2000

Smitterisici ved håndtering af urin, fæces og spildevand

Resumé
Litteraturstudiet er gennemført som led i Miljøstyrelsens aktionsplan for økologisk håndtering af spildevand, der gennemføres i perioden 1997-2000. Litteraturstudiet gennemgår videnskabelige undersøgelser omkring smitstofreduktion af separat opsamlet fæces og urin samt gråt spildevand. Rapporten afsluttes med en kort gennmegang af regler for lokalhåndtering af human afføring.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (247 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (154 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

 

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.


 


[Indhold] [Top]