[Indhold]

Økologisk byfornyelse og spildevandsrensning nr. 3, 2000

Vurdering af hygiejniske risici ved håndtering af urent vand i huse

Resumé
I de sidste 100 år har adskillelse af rent og urent vand i huse været af den allerstørste betydning for bekæmpelse af vandbårne sygdomme. Der er i dag en interesse for at udnytte urent vand til toiletskyl og vaskemaskiner.  Der er  udarbejdet en risikoanalyse af regn-/gråvandsanlæg med fokusering på tekniske fejl. Analysen viser, at de største risici er forbundet med mulighederne for at foretage utilsigtede forbindelser mellem det ordinære rørsystem, og rørsystemet, som leder det urene vand til genanvendelse. 

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (212 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (517 Kb)
Bemærk ved udprintning at bilagene B, C og D ligger i tværformat

PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

 

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 


[Indhold] [Top]