[Indhold]

Miljøprojekt nr. 549, 2000

"Kom i gang"-værktøj

Resumé
Denne rapport redegør for udviklingen af et "Kom i gang" - værktøj, der havde til formål at motivere til at igangsætte miljøledelse ved at nedbryde barrierer for indførelse af miljøledelse. Værktøjet skal synliggøre sammenhængen mellem miljø og marked samt indeholde information om fordele og omkostninger og påvise konkrete miljøforbedringer. Derudover skal det søre det enkelt og konkret at komme i gang med miljøledelse samt udforme en miljøpolitik med mål og handlingsplan for miljøforbedringer, som er tilpasset den enkelte virksomheds behov og ambitioner.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (163 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (129 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

 

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 


[Indhold] [Top]