[Indhold]

Arbejdsrapport nr. 20  2000

Omkostninger og økonomiske sikkerhedsstillelse ved deponering af affald

Resumé

Rapporten er udarbejdet til brug for dansk implementering af Rådets direktiv 1999/31/EF af 26. april 1999 om deponering af affald, idet rapporten specielt vedrører direktivets artikler om henholdsvis sikkerhedsstillelse og omkostninger ved affaldsdeponering (gebyrer) i forbindelse med planlægning, etablering, drift, nedlukning og efterbehandling af deponeringsanlæg, herunder omkostninger til sikkerhedsstillelse.

Målet med projektet har været at undersøge muligheder og former for sikkerhedsstillelse samt at klarlægge, hvilke omkostninger der i øvrigt skal medregnes for at opfylde direktivets krav vedrørende gebyrfastsættelse.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (597 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.


Bestilling

 

Søg i Miljøstyrelsens publikationsdatabase


[Indhold] [Top]