Orientering fra Miljøstyrelsen, 16/2000, 2000

Punktkilder 1999

Det nationale program for overvågning af           vandmiljøet; Fagdatacenterrapport 

Resumé
Miljøstyrelsen er fagdatacenter for punktkilder i forbindelse med det Nationale program for Overvågning af VAndmiljøet, NOVA 2003.  En gangom  året udarbejdes en rapport med resultaterne af overvågningen med punktkilder.   Punktkilderne er renseanlæg, regnbetingede udledninger, særskilte industrielle udledninger, spredt bebyggelse, ferskvandsdambrug og saltvandsbaseretfiskeopdræt. Rapporten beskriver forhold af betydning for udledningerne og angiver udledningen i 1999 samt udviklingen siden overvågningsprogrammets start.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (590 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (894 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.