Miljøprojekt, 595,  2001

Varedistribuering i Århus City

Slutrapport

Resumé
I 1998-2000 er der gennemført en analyse af                              varedistribueringen i 5 udvalgte gadeafsnit i Århus City.  Undersøgelsen har det formål at komme med forslag til forbedringer af vareleveringen til  butikkerne.  Resultaterne af analysen viste, at vareleveringen på områder foregår ineffektiv. Der er udarbejdet 3 forskellige løsningsforslag til en  effektivisering af varedistribtionen

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (117 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (1020 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.