Miljøprojekt, 596

Støj fra varelevering til butikker

Resumé
Rapporten dokumenterer en undersøgelse, hvor støjen i forbindelse med varelevering til butikker er kortlagt.  Der er udarbejdet en enkel metode til at beregne støjen fra vareleveringer.  Den enkle beregningsmetode er egnet til kommunernes vurdering af støjkonsekvenserne af en påtænkt   opførelse, indretning eller udvidelse af en butik, eller til foreløbig vurdering i forbindelse med klager over støj fra varelevering.  Desuden er der lavet en database med kildestyrken af de typiske støjkilder ved varelevering, databasen kan bruges ved mere nøjagtige, detaljerede støjberegninger.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (74 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Publikationen udkommer både elektronisk og trykt.

Læs publikationen i PDF-format (195 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.