Økologisk byfornyelse og spildevandsrensning, 5

Danske pileanlæg

Undersøgelse af funktion og kapacitet

Resumé
Der er stigende interesse for afløbsfrie pileanlæg til fordampning af spildevand fra den spredte bebyggelse. Med henblik på at sikre, at fremtidige pileanlæg etableres hensigtsmæssigt, er 6 anlægs funktion og kapacitet undersøgt. Der er opstillet en empirisk baseret model for dimensionering af pileanlæg. Indsamlede data og erfaringer ligger til grund for en gennemgang af anbefalede krav for tilladelse til etablering af velfungerende pileanlæg. Flere aspekter af anlæggenes funktion er endnu ikke beskrevet.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (303 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (1960 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.