Miljøprojekt, 601

Statistik for glasemballage 1999

Resumé
Der blev i 1999 indsamlet 125.800 tons glasemballager i Danmark, hvilket svarer til 23,6 kg/indbygger. Forbruget af glasemballager var 167.300 tons svarende til et forbrug på 31,4 kg/person. Der blev indsamlet 75% af den forbrugte glasemballagemændge. Af den indsamlede glasemballage blev 122.600 genanvendt. 48% af glasemballagerne var hele flasker, der blev afsat til genpåfyldning. De resterende 52% blev omsmeltet til ny emballage.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (195 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (176 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.