Renere Teknologi på svine- og kreaturslagterier

Indholdsfortegnelse

Projektartikel, dansk
   
Projektartikel, engelsk
 
1 Indledning
 
2 Slagterier generelt
2.1  Svin
2.1.1. Statistik
2.1.2. Slagteprocessen for svin
2.1.3. Nøgletal
2.2 Kreaturer
2.2.1. Statistik
2.2.2. Slagteprocessen for kreaturer
2.2.3. Nøgletal
  
3 RT på slagterier
 
4 Svineslagtning - RT i slagteprocesser m.m.
4.1 Vaskeplads
4.2 Folde
4.3 Bedøvning, stikning, afblødning
4.4 Sort slagtegang (uren slagtegang)
4.4.1 Skoldning
4.4.2 Afhåring
4.4.3 Svidning
4.4.4 Maskinlinie
4.5 Ren slagtegang (hvid slagtegang)
4.6 Tarmrensning - svin
4.7 Afhudeslagtning
  
5 Kreaturslagtning – RT i slagteprocesser m.m.
5.1  Vaskeplads
5.2 Stalde
5.3 Bedøvning, stikning og afblødning
5.4 Slagtehal
5.5 Tarmrensning - kreaturer
 
6 Forarbejdning
6.1 Udbening/opskæring
6.2 Fedtsmelteri
6.3 Kødfoderfabrikker
 
7 Fast organisk affald
  
8 Rengøring
8.1. Fyraftensrengøring
8.2 Rengøring i arbejdstiden
 
9 Forsyningsanlæg, tekniske installationer
9.1 Vand
9.2 Kølevand
9.3 Energi
9.4 Kloaksystem
9.5 GMP - God maskinmester praksis og miljøstyring
 
Henvisninger
 
Stikordsregister