|
Forside
| |
Næste
|
Renere Teknologi på svine- og kreaturslagterier
Indholdsfortegnelse
Projektartikel, dansk
Projektartikel, engelsk
1
Indledning
2
Slagterier generelt
2.1
Svin
2.1.1.
Statistik
2.1.2.
Slagteprocessen for svin
2.1.3.
Nøgletal
2.2
Kreaturer
2.2.1.
Statistik
2.2.2.
Slagteprocessen for kreaturer
2.2.3.
Nøgletal
3
RT på slagterier
4
Svineslagtning - RT i slagteprocesser m.m.
4.1
Vaskeplads
4.2
Folde
4.3
Bedøvning, stikning, afblødning
4.4
Sort slagtegang (uren slagtegang)
4.4.1
Skoldning
4.4.2
Afhåring
4.4.3
Svidning
4.4.4
Maskinlinie
4.5
Ren slagtegang (hvid slagtegang)
4.6
Tarmrensning - svin
4.7
Afhudeslagtning
5
Kreaturslagtning RT i slagteprocesser m.m.
5.1
Vaskeplads
5.2
Stalde
5.3
Bedøvning, stikning og afblødning
5.4
Slagtehal
5.5
Tarmrensning - kreaturer
6
Forarbejdning
6.1
Udbening/opskæring
6.2
Fedtsmelteri
6.3
Kødfoderfabrikker
7
Fast organisk affald
8
Rengøring
8.1.
Fyraftensrengøring
8.2
Rengøring i arbejdstiden
9
Forsyningsanlæg, tekniske installationer
9.1
Vand
9.2
Kølevand
9.3
Energi
9.4
Kloaksystem
9.5
GMP - God maskinmester praksis og miljøstyring
Henvisninger
Stikordsregister
|
Forside
| |
Næste
| |
Top
|