Orientering fra Miljøstyrelsen nr. 7, 2001

Evaluering af Værditabsordningen

Samlet vurdering

Resumé
Der er gennemført en evaluering af Værditabsordningen for perioden 1993 til 1999. Ordningens virkning på værditabsproblemet samt amternes administration af ordningen er analyseret, og det fremtidige behov er vurderet. Der er foretaget interviews af boligejere, amter,                        Miljøstyrelsen, ejendomsmæglere mv.  Denne rapport udgør den samlede evaluering.  Den vigtigste konklusion er, at ordningen har fået et
betydeligt omfang og den spiller en stor rolle i forhold til løsning af en række problemer for ejere af forurenede boliggrunde.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (119 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (408Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv. Programmet (5,6 Mbyte) kan desuden downloades gratis fra Miljøstyrelsens server.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.