Miljøprojekt nr. 622, 2001

Statistik for madaffald 

Resumé
Denne statistik beskriver mængden, behandlingen og afsætningen af madaffald fra storkøkkener, fremstillingsvirksomheder og detailhandelen.  Der indsamles 20.696 tons madaffald fra 2100 storkøkkener, hvilket svarer til 80-100% af potentialet. Der indsamles 2657 tons madaffald fra 70-100 virksomheder i detailhandelen, svarende til 13-53% af den samlede mængde.  Hovedparten af det indsamlede madaffald oparbejdes til pulp og afsættes til svineproducenter. Derudover blev der fremstillet 1500 tons kød/benmel eller mel/fedt.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (28Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (145Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.