Miljøprojekt, 623

Statistik for hjemmekompostering

Resumé
Denne statistik er en opgørelse af udbredelsen og omfanget af hjemmekompostering i Danmark. De overordnede konklusioner var følgende: 91 kommuner har oplyst, at de har ordninger. I alt er 238.000 hustande omfattet. Det skønnes at 202.000 af disse husholdninger deltager aktivt. Det skønnes at hver husstand gennemsnitligt komposterer 2,7 kg. pr. uge, hvilket samlet set svarer til 28.400 tons vegetabilsk dagrenovation.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (24 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (134 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.