Miljøprojekt, 631, 2001

Vurderingsstrategier i forbindelse med håndtering af forurenede sedimenter

Resumé
Danmarks strategi for håndtering af forurenet sediment og havneslam er under revurdering. Alternative fremgangsmåder, som de bruges internationalt er beskrevet i dette projekt. Tidligere kunne dansk sedimentmateriale typisk returneres til havet, men brug af tre tillempede nye strategier viser, at på grund af TBT indholdet vil kun begrænsede mængder nu kunne bortskaffes på denne simple og billige måde.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (319 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (644 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.