Miljøprojekt nr. 633, 2001

Bortskaffelse af havnesediment

Resumé
En ny undersøgelse har samlet de metoder som anvendes til optimal oprensning, transport og bortskaffelse i Danmark. For hver metode er teknologi, miljø og økonomi beskrevet. Det er også beskrevet, hvilke tilladelser der skal indhentes forud for arbejdet, samt hvilke opgaver der er belagt med afgift. Der er overordnet beskrevet specialudstyr, som anvendes til oprensninger i særligt følsomme recipienter i vores nabolande.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (203 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (1369 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.