Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen nr. 19, 2001

Evaluering af miljøvejledninger til offentlige indkøbere

Resumé
Projektet evaluerer Miljøstyrelsens miljøvejledninger rent formidlingsmæssigt. Evalueringen viser, at brugerne af vejledningerne er tilfredse med dem. Det er dog primært de centrale indkøbere som bruger dem, mens de decentrale indkøbere ikke er flittige brugere, fordi de ikke finder, at udbyttet af at læse dem står mål med indsatsen med at læse dem. Generelt opfattes informationerne i vejledningerne som meget troværdige, mens layoutet virker uoverskueligt og ikke indbyder til læsning.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (236 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (304 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.