Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen nr. 21, 2001

Arealanvendelse til transportformål i Danmark 

Resumé
Projektets formål var, at kortlægge tilgængelighed af data for arealanvendelse til transport/transportrelaterede formål.  Vægten i rapporten ligger hovedsageligt på at identificere mulige metoder til opgørelse af arealet og i mindre grad på at kunne præsentere konkrete og præcise tal.  Rapportens hovedresultat er, at det er muligt at måle Danmarks arealforbrug til transportformål, om end unøjagtigt med de eksisterende data.  Rapporten indeholder overslagsberegninger for arealanvendelse til transportformål for hele landet.  På denne baggrund har det været muligt at fremkomme med et første forsigtigt skøn over en samlet national værdi for arealet anvendt til transportformål i Danmark.

Udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (112Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (894Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.