Økologisk byfornyelse og spildevandsrensning, 18

Vurdering af muligheder og begrænsninger for recirkulering af næringsstoffer fra by til land

Mikrobiologiske undersøgelser af lagret urin fra separationstoiletter

Resumé
Den mikrobiologiske kvalitet af lagret urin opsamlet fra separationstoiletter blev undersøgt ved analyser af urin fra 4 projekter under Miljøstyrelsens Tema 3 "Vurdering af muligheder og begrænsninger for recirkulering af næringsstoffer fra by til land" Urinen blev analyseret for en række bakterielle indikatorer samt bakterielle og parasitære smitstoffer.  Prøverne blev opsamlet månedlig gennem 4-6 måneder. Parallelt blev der udført eksperimentelle forsøg med overlevelse af en række bakterielle smitstoffer i lagret urin fra separationstoiletter.

Denne publikation udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (123 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (255 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.