Miljøprojekt nr. 668, 2002

Organisationsmodeller for udnyttelse af organisk dagrenovation i biogasanlæg

Resumé
Der er opstillet og vurderet et antal modeller for organisering af kildesortering, indsamling og forbehandling af den organiske del af dagrenovationen fra private husstande. De tekniske forudsætninger og begrænsninger i relation til en efterfølgende behandling i biogasanlæg og udbringning på landbrugsjord er vurderet. Vurderingen viser bl.a., at valg af organisationsmodel vil afhænge af de konkrete forudsætninger samt hvor i landet organisationen skal etableres.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (194 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (571 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.