Miljøprojekt nr. 672, 2002

Affaldsindikatorer

Resumé
Projektet om affaldsindikatorer er et metodestudie om vurdering af affaldsbehandlingens effektivitet. Projektet forslår anvendelse af 3 indikatorer for ressourceforbrug, primærenergi og deponibehov, der er baseret på livscyklusprincipperne anvendt i UMIP-projektet. Indikatorerne afprøves på papir, emballageglas samt aluminium. Projektet peger på to modeller for en kortlægning af den danske affaldsbehandling, hvoraf den mindst omfattende fokuserer på realiserede og potentielle besparelser.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (500 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (849 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.