Miljøprojekt nr. 687, 2002

Vejledning i kritisk gennemgang af LCA

Resumé
Denne vejledning til kritisk gennemgang af LCA er udarbejdet i forbindelse med den kritiske gennemgang af projektet "LCA af dansk el og kraftvarme" og erfaringer herfra og fra andre kritiske gennemgange er anvendt som eksempler. Vejledningen er henvendt til både projekter, der skal indkøbe en kvalitetssikring og til dem, der skal gennemføre kvalitetssikringen. En vigtig del af rapporten udgøres af en "checkliste" som gennemgår de punkter, der skal undersøges i forbindelse med kvalitetssikringen.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (121 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (130)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.