| Forside | | Indhold | | Tilbage |
| Udskriftsvejledning |
Produktorienteret miljøindsats i landbrugets primærproduktion
Tabel D.1:
Eksempler på mulig reduktion i N-overskud per hektar og i N-overskud per
kilo produceret mælk (produktoverskud) på bedriftsniveau på 4 malkekvægsbedrifter
blandt studielandbrugene, 1999, data fra Anon 2000. Tal i parenteser er det relative
niveau i forhold til "Nu"-siuationen. |
Bedrift |
1 |
2 |
3 |
4 |
DE/ha |
1,29 |
2,23 |
0,83 |
1,86 |
Udgangssituation: |
|
|
|
|
- bedriftsoverskud
- produktoverskud |
Lav
Lav |
Høj
Lav |
Lav
Høj |
Høj
Høj |
|
Nu |
Minimum |
Nu |
Minimum |
Nu |
Min. |
Nu |
Min. |
Bedriftsoverskud, kg N |
|
|
|
|
|
|
|
|
- per ha
- per 1000 kg EKM |
111
18 |
105 (95)
17 (95) |
245
19 |
169 (69)
15 (79) |
133
25 |
81 (61)
15 (60) |
254
30 |
176 (69)
21 (70) |
Fodereff.
Gram ford. råprotein FE-1
Handelsgødn., kg N ha-1 |
89
144
48 |
89
133
48 |
90
131
87 |
90
125
15 |
83
138
96 |
89
127
47 |
82
150
85 |
87
144
4 |
|
|