Økologisk byfornyelse og spildevandsrensning nr. 21, 2002

Økologisk renovering og vedligeholdelse af parcelhuse

Resumé
Danske parcelhusejere tænker ikke på miljørigtige løsninger, når huset skal vedligeholdes eller renoveres. Ikke én af de knapt 100 parcelhusejere, vi har haft kontakt med i forbindelse med projektet "Økologisk renovering og vedligeholdelse af parcelhuse", umiddelbart tænkte på miljø i forbindelse med deres hus. Projektet er udført for By- og Boligministeriet som et led i "Aktionsplanen til fremme af økologisk byfornyelse og spildevandsrensning". Spørgsmålet er, om vi kan få grønne parcelhuse - og i givet fald hvordan?

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (402 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (402 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.