Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen nr. 24, 2002

Formidlingsprojekt om alternativer til blød PVC i byggebranchen

Resumé
En ny projekteringsguide giver en oversigt over hvilke byggeprodukter, der indeholder blød PVC, samt hvilke PVC-fri alternativer der findes på markedet. De fleste alternativer er miljømæssigt bedre og kan byggeteknisk umiddelbart anvendes uden væsentlige ændringer i projektet. For nogle produktgrupper er de PVC-fri produkter billigere, for andre dyrere og for endnu andre er prisforskellen ubetydelig. Guiden giver byggeriets parter et overblik og en let tilgang til at vælge materialer uden indhold af blød PVC.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (303 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (456 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.