Miljøprojekt nr. 708, 2002

Statistik for behandling af organisk affald fra husholdninger 2000

Resumé
I statistikken kortlægges mængden af organisk affald der tilføres kompost- og biogasanlæg. Der indgår 133 kompostanlæg og 5 biogasanlæg. Kun biogasanlæg, der behandler organisk dagrenovation, indgår. Til anlæggene blev tilført i alt 1.046.000 tons organisk affald, hvoraf organisk dagrenovation og have- og parkaffald udgjorde 690.000 tons. Endvidere opgøres produktion, lager og anvendelse af komposten samt pris og kvalitet.

Denne publikation er under udarbejdelse.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (228 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (419 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.