Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen nr.  28, 2002

LCA-spredning via tilsynsmyndigheder

Resumé
Projektets formål var at tilsynsmyndigheder og virksomheder fra "Det grønne Bælte" (Århus og Ringkjøbing amter, Videbæk, Herning, Ikast, Silkeborg og Århus kommuner) skulle undersøge, hvordan tilsynsmyndigheder kan medvirke til og bistå omkring produktorienteret miljøarbejde. Resultatet er at virksomhederne pegede på en række forudsætninger for en åben og konstruktiv dialog om emnet. Tilsynsmyndighederne fremhæver, at der fra politisk hold skal være fokus på det produktorienterede miljøarbejde, når der fordeles ressourcer. Under de rette forudsætninger og med støtte i fornuftigt og lettilgængeligt materiale, mener begge parter, at der er god basis for at miljøarbejdet udvides fra det "matrikel-orienterede" til også at omfatte det produktorienterede.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (32 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (119 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.