Miljøprojekt nr. 720, 2002

LCA-uddannelse

- en analyse af eksisterende tilbud og fremtidige behov

Resumé
I projektet er det blevet kortlagt hvilke tilbud der findes i Danmark i undervisning i miljøvurdering af produkter. Undersøgelsen giver også et fingerpeg om hvilke værktøjer og uddannelser danske virksomheder efterspørger for at være i stand til at miljøforbedre produkter. Rapporten giver en præsentation af hvilke kurser der tilbydes på LCA-området samt hvilke målgrupper de er rettet imod. Desuden er det undersøgt hvilke kompetencer inden for miljøvurderinger industrien og rådgivere har behov for.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (429 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (797 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.