Miljøprojekt nr. 723, 2002

Detailkortlægning af affaldssammensætningen i servicesektoren

Resumé
Affaldsundersøgelsen viser, at der er et betydeligt potentiale for genanvendelse af affald fra de undersøgte områder, Fra detailhandelen er det først og fremmest pap, der fremkommer i betydelige mængder, mens madaffald og til dels glas, pap og papir fremkommer i væsentlige mængder fra hoteller og restaurationer. Genanvendelsespotentialet fra skoler og institutioner er ikke så stort, og udgøres først og fremmest af papir. Fra kontorvirksomheder er det papir, som fremkommer i betydelige mængder, men der fremkommer også en del pap. Autoværksteder har en del farligt affald, men her er det fortrinsvis jern og metal samt pap, dæk og autoruder, der dominerer.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (429 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (559 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.