Miljøprojekt nr. 724, 2002

Forprojekt til udarbejdelse af handlingsplan for kølebranchen

Resumé
De 4 danske køleforeninger har udarbejdet en plan for en hensigtsmæssig omstilling til naturlige kølemidler. Planen indeholder et økonomisk overslag og forslag til tidsplan. Planen baserer sig primært på en spørgeskema- undersøgelse blandt foreningernes medlemmer. Projektet opstiller 11 aktivitetsforslag som udgangspunkt for indholdet i en egentlig handlingsplan. Alle forslagene indeholder aktivitetsbeskrivelser, aktører, organisering, ressourcer og tidsplan.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (704 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (1209 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.