Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen nr. 39, 2002

Miljøledelse i produktkæder

Resumé
Miljørådet for renere produkter finansierede i 2000-2001 en række projekter, hvori der blev sat fokus på, hvordan virksomheder med miljøstyring samarbejder med leverandører og kunder på miljøområdet. Der blev gennemført 7 selvstændige projekter, der tilsammen beskriver 25 eksempler på miljøsamarbejde i produktkæder. Rapporterne fra disse 7 projekter er samlet i arbejdsrapport nr. 41, 2002. Denne rapport er en opsummering af erfaringerne i de 25 eksempler.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (140 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (196 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling. 

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.