Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen nr. 1, 2003

Servicesektorens miljøbelastninger og forbedringspotentiale

Resumé
De seneste årtier er servicesektoren vokset. Servicesektoren har også en andel af ressourceforbrug og miljøpåvirkninger. Projektets formål er følgende: - Kortlægning af servicesektorens miljøbelastning - At få identificeret de miljømæssige forbedringspotentialer indenfor udvalgte servicebrancher og opstillet idéer til optimering. - At få opstillet idéer til implementering af en fremtidig miljøindsats. Projektet har desuden til formål at tilvejebringe oplysninger om miljøforhold og forbedringsmuligheder, som Miljøstyrelsen kan anvende ved planlægning af den fremtidige indsats.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (424 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (1012 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.