Miljøprojekt nr. 751, 2003
Teknologiudviklingsprogrammet for jord- og grundvandsforurening

Evaluering af Teknologiprogram for jord- og grundvandsforurening

Resumé
Teknologiprogrammet blev etableret december 1996 i tilknytning til, at amterne fik ansvaret for den offentlige oprydningsindsats på jordforureningsområdet. Programmet skal bidrage til at udvikle nye, effektive og billige afværgeteknologier, som kan bruges til oprydning på de mest almindelige typer af jordforureninger i Danmark. Gennem Teknologiprogrammet har Miljøstyrelsen fra 1996 til udgangen af 2001 ydet tilskud til i alt 112 projekter - 45 feltprojekter og 67 udredningsprojekter - indenfor en beløbsramme på 86,5 mio. kr. Ordningen har fungeret yderst tilfredsstillende og erfaringer og viden fra projekterne, er på god vis videregivet til de faktiske brugere af ordningen - amter og rådgivere. Dette viser den evaluering af ordningen, som KPMG netop har afsluttet.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (451 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (1087 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.