Miljøprojekt nr. 794, 2003

Forprojekt om samkøring af registerdata for miljø og sundhed

Resumé
Rapporten beskriver mulighederne for at samkøre registerdata inden for miljø- og sundhedsområdet for herigennem at opnå bedre viden om miljøfaktorers betydning for sundheden. Rapporten beskriver hvilket potentiale der ligger i sådan en samkøring og hvilke forudsætninger og problemstillinger der er knyttet hertil. Der foretages en gennemgang af de eksisterende registre inden for miljø- og sundhedsområdet, og der peges på områder hvor udbytte af en samkøring synes mest oplagt. Der fremsættes endelig anbefalinger m.h.t. hvordan det fremtidige projektarbejder vedrørende registersamkøring kan struktureres.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik (92 Kb)
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (164 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.