Køkkenkværne |
TS
% w/w |
VS
% af TS |
Fedt
% af TS |
Protein
% af TS |
Træstof
% af TS |
Stivelse
% af TS |
Sukker
% af TS |
EFOS
% af VS |
K
% af TS |
Tot P
% af TS |
Tot N
% af TS |
C
% af TS |
H
% af TS |
S tot
% af TS |
Brændværdi
MJ/kg TS |
Dato |
Prøve |
020201 |
Ma_K_A |
4 |
92 |
18 |
16 |
10 |
15 |
6 |
94 |
0,2 |
0,3 |
4,6 |
58 |
8,5 |
0,4 |
26 |
020417 |
Ma_K_A |
6 |
95 |
34 |
26 |
14 |
2 |
0 |
72 |
1,0 |
0,3 |
2,8 |
51 |
7,5 |
0,2 |
21 |
Gennemsnit |
5 |
93 |
26 |
21 |
12 |
8 |
3 |
83 |
0,6 |
0,3 |
3,7 |
55 |
8,0 |
0,3 |
24 |
|