Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen nr. 31, 2003

Eksempel for et køleskab

Miljørigtig udvikling af produktfamilier

Resumé
Eksempel for et køleskab er en ud af 7 baggrundsrapporter, der er udarbejdet som led i projektet Miljørigtig udvikling af produktfamilier. Formålet med projekt har været at udvikle retningslinier, der kan anvendes, når miljøhensyn skal inddrages i produktudviklingsarbejde indenfor det elektromekaniske område. Projektets hovedresultater samt gennemregnede eksempler indenfor ventilation, støvsugere, mobiltelefoner, belysning og ekspansionsventiler findes i Miljønyt nr. 67 fra 2002.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen uden billeder og grafik
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format (1031 Kb)
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.