Miljøprojekt nr. 888, 2004

Chiptuning af køretøjer - miljømæssig effekt

Resumé
Rapporten indeholder en beskrivelse af forskellige former for chiptuning af køretøjer. Der er endvidere givet et skøn for udbredelsen af chiptuning i Danmark, samt af de miljømæssige effekter. Hovedvægten er lagt på chiptuning af dieseldrevne personbiler. EU-regler og danske regler vedrørende chiptuning er gennemgået, og der er givet forslag til tiltag for at begrænse chiptuning.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [112 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [801 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe"s hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 


Version 1.0 Januar 2004, © Miljøstyrelsen.