Miljøprojekt nr. 918, 2004

Håndbog om vurdering af spredning af dioxin og andre miljøskadelige stoffer fra ukontrollerede brande

Resumé
På baggrund af opmærksomheden på dioxindannelse og emission fra branden på Bantex i Allerød den 31.maj 2000, har Miljøstyrelsen ønsket at samle erfaringer med dioxinemission fra ukontrollerede brande. Erfaringerne skal danne baggrund for et forslag til danske anbefalinger og anvisninger til at vurdere potentialet for forurening med dioxin og andre miljøskadelige stoffer i forbindelse med ukontrollerede brande, samt om der bør udtages prøver og indføres restriktioner for berørte områder omkring brandstedet.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [173 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [639 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe"s hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 


Version 1.0 April 2004, © Miljøstyrelsen.