Orientering fra Miljøstyrelsen nr. 7, 2004

Effektlisten 2004

Resumé
Effektlisten danner udgangspunkt for Listen over uønskede stoffer. Effektlisten består af ca. 6400 stoffer, som er udvalgt efter de fastsatte kriterier. Stofferne er udtrukket fra Listen over farlige stoffer (2002), EU's liste over stoffer med dokumentation for hormonforstyrrende effekter, som er prioriteret til yderligere testning, højtonnage stoffer som man i EU har mistanke om, har PBT og vPvB egenskaber og Miljøstyrelsens Vejledende liste til selvklassificering af farlige stoffer.

Opdatering af listen over uønskede stoffer, 17.06.05.

På baggrund af ny videnskabelig viden har Miljøstyrelsen vurderet, at 7 stoffer ikke længere lever op til kriterierne for at være på hverken "Listen over uønskede stoffer 2004" eller "Effektlisten 2004". Her kan du finde navnene på de 7 stoffer.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [2.805 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [2.179 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe"s hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.


Version 1.0 Juli 2004, © Miljøstyrelsen.