Forenkling af kommunale affaldsregulativer - samlerapport

Kolofon

Titel:
Forenkling af kommunale affaldsregulativer - samlerapport

Emneord:
affald, kommuner, regulering, affaldsordninger

Resume:
Projektet er udarbejdet som en del af det udredningsarbejde, der er igangsat af Miljøministeren i 2002 om den fremtidige organisering af affaldssektoren. Projekter har bestået af 4 faser, som hver er detaljeret afrapporteret i separate faserapporter. Projektet har haft til formål at kortlægge de centralt fastsatte krav til affaldsregulativer, at udarbejde konkrete forslag til tekster for regulativer for husholdninger og erhverv, at opstille konkrete forslag til ændringer i Miljøbeskyttelsesloven og Affaldsbekendtgørelsen og endelig at udvikle et internetbaseret system til udarbejdelse af regulativer og elektronisk videndeling.

Noter og andre oplysninger:
Denne rapport er udarbejdet til Arbejdsgruppen om organisering af affaldssektoren. Arbejdsgruppen er nedsat af Miljøministeren i 2002 for at give anbefalinger om den fremtidige tilrettelæggelse af affaldssektoren. Indholdet af rapporten er ikke nødvendigvis udtryk for Arbejdsgruppens holdninger eller vurderinger, men er alene konsulentens ansvar. Rapporten er finansieret af Rådet for renere produkter. Der er herudover udarbejdet følgende rapporter for Arbejdsgruppen: Forenkling af kommunale affaldsregulativer fase 1 (Miljøprojekt nr. 947), Fordele og ulemper ved liberalisering af affaldsforbrænding og deponering (Miljøprojekt nr. 946), Forenkling af kommunale affaldsregulativer. Fase 2 (Miljøprojekt nr. 948), Forenkling af kommunale affaldsregulativer Fase 3 (Miljøprojekt nr. 965), Fase 4 (Miljøprojekt nr. 966), Affaldstransportørers og mægleres rolle (Miljøprojekt nr. 949), Gennemsigtighed i kommunale affaldsgebyrer (Miljøprojekt nr. 950) og Facilitating treatment of critical waste. Der udgives i alt 9 rapporter i denne serie.

Serietitel- og nummer:
Miljøprojekt, 968

Udgiver:
Miljøstyrelsen

Ansvarlig institution:
Rambøll; Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere

Copyright:
Miljøstyrelsen

Forfatter:
Holmboe, Birgit; Christiansen, Anders; Hallam, Berit; Wenzel, Birgitte Refn

Sprog:
dan

URL:
http://www.mst.dk/

ISBN nr. Elektronisk version :
87-7614-444-5

ISSN nr. Trykt version :
0105-3094

Version:
1.0

Versionsdato:
2004-11-04

Formater:
html, gif, pdf, css

Inventarliste:
default.htm, helepubl.htm, indhold.htm, kap00.htm, kap01.htm, kap02.htm, kap03.htm, bila.htm, bilb.htm, sum.htm, for.htm, kolofon.htm, 87-7614-444-5.pdf, publikation.css, get_adobe_reader.gif, fig1.gif

Udgiverkategori:
Statslig

 



Version 1.0 November 2004, © Miljøstyrelsen.