Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen nr. 26, 2005

Anvendelse af matematiske modeller til analyse af forurenede sedimenters
miljøeffekter

Resumé
Rapporten beskriver mulighederne for at anvende matematisk
modellering som værktøj i den kvantitative beskrivelse af
forureningen: baggrunden for deres anvendelse, det nuværende detailniveau i beskrivelsen af forurenede stoffers transport og omsætning, samt det potentiale anvendelsen af matematiske modeller har i analysen af miljøeffekter som følge af forurenede sedimenter. 

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i PDF-format [1.255 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe"s hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.