Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen nr. 45, 2006

Danmarks placering i de foreslåede EU-godkendelseszoner for pesticider

- En faglig og teknisk vurdering

Resumé
I forbindelse med den kommende ændring af direktiv 91/414/EØF foreslås indførelsen af tre europæiske godkendelseszoner ved godkendelser af plantebeskyttelsesmidler. Danmark skal tilhøre den nordlige zone sammen med Sverige, Finland, de baltiske lande, mens den centrale zone består af de centrale europæiske lande. Rapporten er en faglig/teknisk vurdering, hvor Danmarks klima, geologi, flora/fauna, arealanvendelse, dyrkningspraksis og vandforsyningsstruktur sammenlignes med forholdene i udvalgte lande fra den nordlige og centrale godkendelseszone.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [201 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [1.768 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 



Version 1.0 December 2006, © Miljøstyrelsen.