Arbejdsrapport fra Miljøstyrelsen nr. 1, 2007

Miljørigtig overfladebehandling af metaller og plast

- Gennemgang og kommentering af EU's referencedokument med BAT-anbefalinger for den metaloverfladebehandlende industri

Resumé
Denne rapport indeholder en gennemgang og vurdering af, om der i EU¦s BREF-dokument "Best Available Techniques for Surface treatment of Metals and Plastics" er forhold og metoder, der kan være i konflikt med gældende dansk lovgivning. Det har i særlig grad været hensigten at afdække eventuelle uoverensstemmelser og anføre forklaringer på, hvordan myndighederne bør forholde sig hertil. Der er samtidig udarbejdet en kort og systematisk oversigt over de BAT-løsninger, der præsenteres i BREF-dokumentet.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [56 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [213 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 



Version 1.0 Januar 2007, © Miljøstyrelsen.