Miljøprojekt nr. 1183, 2007

Resistens hos brune rotter

Monitering af resistens hos den brune rotte i Danmark 2006

Resumé
Hvad betyder resistens hos rotter - og i hvilke dele af landet er det nødvendigt at bruge de stærkeste midler? I 2006 satte Danmarks JordbrugsForskning, Skadedyrlaboratoriet, fokus på rotter fra Ringkjøbing og Frederiksborg Amter. Resistens af betydning for den praktiske bekæmpelse blev fundet hos rotter fra hovedparten af de deltagende kommuner i Ringkjøbing Amt, mens Frederiksborg Amt må karakteriseres som en region med meget lidt resistens af betydning for den praktiske bekæmpelse.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [56 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [293 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 



Version 1.0 August 2007, © Miljøstyrelsen.