Miljøprojekt nr. 1204, 2007

Status for LCA i Danmark 2003

– Introduktion til det danske LCA metode og konsensusprojekt

Resumé
Vejledningen er tværgående og samler op på de resultater, der er opnået i metode- og konsensusprojektet om livscyklusvurderinger i perioden 1998-2003. Vejledningen giver samtidig råd til beslutningstagere og brugere af LCA og vejleder om de valg, der skal træffes inden og/eller i forbindelse med LCA-arbejde.

Publikationen udkommer udelukkende elektronisk.

Læs publikationen i HTML: Indholdsfortegnelse
Hele publikationen samlet i en fil [100 kB]
Publikationsbeskrivelse (læsbar kolofon)

Læs publikationen i PDF-format [140 kB]
PDF er et printvenligt format. For at læse og printe publikationen i dette format, skal man have en version af Acrobat Reader installeret på sin computer. Dette program kan hentes gratis hos producenten Adobe's hjemmeside, hvor der også findes installationsvejledning mv.

Må citeres med kildeangivelse.

Miljøstyrelsen vil, når lejligheden gives, offentliggøre rapporter og indlæg vedrørende forsknings- og udviklingsprojekter inden for miljøsektoren, finansieret af Miljøstyrelsens undersøgelsesbevilling.

Det skal bemærkes, at en sådan offentliggørelse ikke nødvendigvis betyder, at det pågældende indlæg giver udtryk for Miljøstyrelsens synspunkter.

Offentliggørelsen betyder imidlertid, at Miljøstyrelsen finder, at indholdet udgør et væsentligt indlæg i debatten omkring den danske miljøpolitik.

 



Version 1.0 Oktober 2007, © Miljøstyrelsen.